Contact?
Sluit

Neem gerust contact met ons op.

Naar de contactpagina »

Sluit

Werkgebied

Bij u thuis of op locatie
naar keuze in de regio
Brabantse Kempen, Veldhoven,
Hilvarenbeek, Valkenswaard
en omgeving.

Op onze eigen locatie
De Afscheidshoeve in de
Brabantse Kempen tussen
Tilburg en Eindhoven.
Iedereen is hier welkom.

ROUTE

Onze werkwijze

In de intensieve dagen voor de uitvaart zijn we er voortdurend voor u. Ellen Gijsbers is uw vaste aanspreekpunt. Met haar team helpt ze u stap voor stap bij alles wat geregeld moet worden om rustig toe te werken naar het afscheid. Daarbij is aandacht voor de wensen en behoeften van alle directe naasten.

Er is geen standaard;
alles is goed en bespreekbaar

Betekenisvol afscheid

We moedigen het aan dat familie en vrienden zelf actief betrokken zijn bij het afscheid. Voor de een kan dat de vorm hebben van het schrijven van een tekst of het maken van een presentatie. Een ander helpt mee bij de laatste zorg of geeft een voordracht tijdens de ceremonie. We merken dat het mensen troost geeft en het afscheid betekenisvoller maakt.

Persoonlijk draaiboek

Om het overzicht te houden krijgt u van ons een persoonlijk draaiboek van de dag van de uitvaart. Dat geeft houvast zodat u met een gerust gevoel naar deze vaak moeilijke dag kunt toeleven. We treffen zorgvuldige voorbereidingen en organiseren op de dag zelf alles tot in detail, zodat u zich volledig kunt richten op het afscheid van uw dierbare.

© intensuitvaarten.nl | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Privacyverklaring