Contact?
Sluit

Neem gerust contact met ons op.

Naar de contactpagina »

Sluit

Werkgebied

Bij u thuis of op locatie
naar keuze in de regio
Brabantse Kempen, Veldhoven,
Hilvarenbeek, Valkenswaard
en omgeving.

Op onze eigen locatie
De Afscheidshoeve in de
Brabantse Kempen tussen
Tilburg en Eindhoven.
Iedereen is hier welkom.

ROUTE

Kennismaken
met Ellen

Liefde voor het leven en de mens. Er onvoorwaardelijk zijn voor mensen op een kwetsbaar levensmoment. Dat drijft me. Als uitvaartleidster en leidinggevende van Intens uitvaarten ondersteun en inspireer ik mensen om het afscheid op hun eigen manier te beleven.

Late roeping

Als kind in het buitengebied van Veldhoven droomde ik ervan om verloskundige te worden. Het liep anders. Jarenlang was ik met veel plezier directeur van een woningstichting. Niet de woningen boeiden me, maar de mensen die erin woonden. De plek van De Afscheidshoeve kwam op ons pad en deed iets met me. Het roer ging om: een nieuw vak leren, opleidingen volgen, ervaring opdoen. En uiteindelijk een eigen uitvaartonderneming op onze bijzondere plek.

Essentieel levensmoment

Met Intens uitvaarten geef ik invulling aan een levensmoment dat raakt aan de essentie van ons bestaan. Niet het begin, maar het eind van het leven. Het zijn nog steeds het leven en de mensen die centraal staan. Het ontroert me als ik zie dat een goed afscheid nabestaanden kracht geeft. Dan valt alles op zijn plaats en ben ik dankbaar dat ik mag helpen hun geliefde vaarwel te zeggen. Dat is INTENS.

© intensuitvaarten.nl | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Privacyverklaring