Contact?
Sluit

Neem gerust contact met ons op.

Naar de contactpagina »

Sluit

Werkgebied

Bij u thuis of op locatie
naar keuze in de regio
Brabantse Kempen, Veldhoven,
Hilvarenbeek, Valkenswaard
en omgeving.

Op onze eigen locatie
De Afscheidshoeve in de
Brabantse Kempen tussen
Tilburg en Eindhoven.
Iedereen is hier welkom.

ROUTE

Locaties

Tegenwoordig kunt u zowel bij een begrafenis als crematie op allerlei locaties en manieren afscheid nemen. U beslist zelf waar u terugvalt op bestaande tradities en rituelen en wanneer u kiest voor een eigen invulling. Wij ondersteunen u daarbij.

Tradities veranderen

Behalve in de kerk of het crematorium kunt u het afscheid ook op een andere locatie houden in een sfeer die bij u en uw dierbare past. Of op een plek waar u samen fijne herinneringen heeft: bij u thuis, in de natuur, in het café of in een clubgebouw.

Vorm kiezen

Het afscheid kan de vorm hebben van een dienst of een informeel samenzijn. Of een combinatie daarvan: een condoleance voor iedereen en de volgende dag en afscheidsplechtigheid voor genodigden.

Ontmoeting en troost

Ook voor het samenzijn na de afscheidsdienst zijn steeds meer mogelijkheden, van een high tea of lunch tot borrel om het leven te vieren. Wat voor u maar het beste voelt.

De Afscheidshoeve

De Afscheidshoeve is het perfecte decor voor een intieme of grootsere afscheidsbijeenkomst, uitvaartplechtigheid of uitvaartborrel. De veelzijdige inrichting maakt het mogelijk om het afscheid op uw eigen manier vorm te geven. U kiest wat het beste aansluit bij uw wensen.

Ontdek De Afscheidshoeve

© intensuitvaarten.nl | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Privacyverklaring