Contact?
Sluit

Neem gerust contact met ons op.

Naar de contactpagina »

Sluit

Werkgebied

Bij u thuis of op locatie
naar keuze in de regio
Brabantse Kempen, Veldhoven,
Hilvarenbeek, Valkenswaard
en omgeving.

Op onze eigen locatie
De Afscheidshoeve in de
Brabantse Kempen tussen
Tilburg en Eindhoven.
Iedereen is hier welkom.

ROUTE

De uitvaart

Stap voor stap begeleiden wij u professioneel bij alle beslissingen voor een persoonlijke uitvaart. Er is veel mogelijk, maar juist de details geven het afscheid een eigen karakter. We denken creatief met u mee zodat u keuzes kunt maken die goed bij uw wensen passen. Zo geven we samen vorm aan een afscheid dat past bij het leven.

Een warme herinnering

Locatie

Eens stond bij de keuze voor begraven of cremeren ook de plaats van het afscheid vast, maar tijden veranderen. Afscheid nemen kan op allerlei locaties en manieren.

Lees verder

Het afscheid

In een emotionele tijd helpen we u om samen een liefdevol eerbetoon te brengen aan uw dierbare. Hoe het afscheid eruitziet bepaalt u zelf; klassiek en traditioneel of persoonlijk en eigentijds.

Lees verder
Rouwvervoer Intens Uitvaarten

Rouwvervoer

U heeft veel vrijheid om het vervoer in te vullen, of u het nu zelf regelt of het ons laat doen. Daarbij kunt u gebruik maken van onze rouwauto.

Lees verder

Begrafenis of crematie

De keuze voor begraven of cremeren is heel persoonlijk. Tegenwoordig kiezen de meeste mensen voor een crematie. Bij begrafenissen is er steeds meer belangstelling voor een plek op een natuurlijke begraafplaats.

Lees verder

Praktische keuzes

Om afscheid te nemen is het nodig om een aantal praktische zaken te regelen zoals drukwerk, uitvaartkist en bloemen. Op het juiste moment brengen we alle keuzes onder uw aandacht en bepaalt u wat past bij uw wensen en ideeën.

Lees verder

© intensuitvaarten.nl | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Privacyverklaring