Contact?
Sluit

Neem gerust contact met ons op.

Naar de contactpagina »

Sluit

Werkgebied

Bij u thuis of op locatie
naar keuze in de regio
Brabantse Kempen, Veldhoven,
Hilvarenbeek, Valkenswaard
en omgeving.

Op onze eigen locatie
De Afscheidshoeve in de
Brabantse Kempen tussen
Tilburg en Eindhoven.
Iedereen is hier welkom.

ROUTE

«Vorige bericht

Mooi afscheid voor iedereen

Afscheidsbijeenkomsten worden steeds persoonlijker. Een standaard bestaat niet; er zijn veel variaties en combinaties mogelijk. U bepaalt hoe het afscheid eruitziet. Intens uitvaarten inspireert en adviseert u graag.

locatie die bij u past

Afscheid nemen kan (bijna) overal. Een prettige uitvaartlocatie waar u samen afscheid kunt nemen is belangrijk. Neem de tijd om een plek te kiezen met de sfeer die bij u of de overledene past. Het afscheid kan in veel sferen en stijlen worden vormgegeven. Traditioneel in uw kerk of in de aula van een crematorium, maar misschien past een afscheid op een locatie naar eigen keuze beter bij u.

Details maken het verschil

De plek waar u afscheid neemt van iemand die u dierbaar is, blijft u altijd bij. Vooral de details maken dan het verschil: de aankleding van de ruimte, de catering, kiest u voor een beeldpresentatie of misschien is er live muziek. Wij helpen u bij de organisatie van een unieke bijeenkomst. Daarbij bieden wij u de mogelijkheid van een afscheid op onze eigen uitvaartlocatie De Afscheidshoeve.

op uw eigen manier

U krijgt alle vrijheid om het afscheid vorm te geven zoals u dat wilt. Het afscheid kan intiem of groots zijn en de vorm hebben van een dienst, een informeel samenzijn of beiden. Kiest u voor een open afscheidsceremonie voor iedereen of alleen voor genodigden? Of een combinatie daarvan: een laatste groet voor iedereen en de volgende dag een afscheidsplechtigheid voor genodigden.

Budget overzien

Een besloten afscheid met een klein of juist groter gezelschap biedt nabestaanden ruimte en privacy. Bovendien is het beter te organiseren: u weet hoeveel mensen u kunt verwachten en kunt daar de capaciteit van de locatie, de faciliteiten, personele inzet en catering goed op afstemmen. Zo houdt u controle over de kosten.

Deel dit bericht op

© intensuitvaarten.nl | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Privacyverklaring