Contact?
Sluit

Neem gerust contact met ons op.

Naar de contactpagina »

Sluit

Werkgebied

Bij u thuis of op locatie
naar keuze in de regio
Brabantse Kempen, Veldhoven,
Hilvarenbeek, Valkenswaard
en omgeving.

Op onze eigen locatie
De Afscheidshoeve in de
Brabantse Kempen tussen
Tilburg en Eindhoven.
Iedereen is hier welkom.

ROUTE

Afscheid in huiselijke omgeving

Ieder mens beleeft het loslaten van een bijzonder iemand op zijn eigen manier. Dan is het fijn als u in een vertrouwde omgeving de ruimte krijgt om de laatste dagen als familie bij uw dierbare te zijn. Als dat thuis niet kan, biedt De Afscheidshoeve een warm alternatief. In ‘t Voorhuys of  ‘t Achterhuys kunt u afscheid nemen zoals u thuis zou doen.

Baken van rust en troost

De gemoedelijke sfeer en het comfort doet mensen goed. Ze kiezen hun eigen afscheidsmomenten en vinden er troost. Het verblijf is helemaal ontzorgd; alle ruimtes worden dagelijks opgefrist en de koffie en thee staat klaar voor uw bezoek. De professionele faciliteiten en de toegewijde zorg voor hun dierbare geven nabestaanden een gerust gevoel.

Huiskamerafscheid

’t Voorhuys is bij uitstek geschikt voor een intiem afscheid met een klein gezelschap. Voorafgaand aan de begrafenis of crematie kunt u er samenzijn in een sfeervolle ambiance. U bepaalt zelf hoe deze samenkomst eruitziet. Ook hier kunnen we de gewenste hapjes en drankjes serveren. Voor groepen met meer dan 30 personen biedt ’t Gasthuys mogelijkheden.

Opbaren in De Afscheidshoeve
Deel dit bericht op

© intensuitvaarten.nl | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Privacyverklaring