Contact?
Sluit

Neem gerust contact met ons op.

Naar de contactpagina »

Sluit

Werkgebied

Bij u thuis of op locatie
naar keuze in de regio
Brabantse Kempen, Veldhoven,
Hilvarenbeek, Valkenswaard
en omgeving.

Op onze eigen locatie
De Afscheidshoeve in de
Brabantse Kempen tussen
Tilburg en Eindhoven.
Iedereen is hier welkom.

ROUTE

Arrangementen

Ervaar de kracht van samenzijn onder het genot van een kop koffie of een glas wijn om het leven te vieren. In een ontspannen sfeer zorgen wij graag voor passende hapjes en drankjes. Van lievelingssoep tot een mooie borrelplank. We doen suggesties, denken met u mee en maken speciaal voor uw gezelschap een arrangement.

Toost op het leven

lunch intens

Versgebakken broodjes voor een heerlijke lunch op mooi aangeklede tafels. Aan te vullen met een kopje huisgemaakte soep of zoete of hartige lekkernijen naar keuze.

Verwenkoffie

Op verhaal komen aan een uitnodigende tafel met koffie of thee met ambachtelijke zoetigheden. Uit te breiden met hartigheden en drankjes naar wens.

Proeverij De Hoeve

Mooie gerechtjes geserveerd op handzame en eigentijdse serviezen. Om samen heerlijk informeel te genieten bij de open haard, aan de bar of rustig aan tafel.

Stijlvol tussendoor

Rustieke minibroodjes met luxe beleg smaken elk moment van de dag goed. Combineert u ze met allerlei drankjes en lekkere hapjes?

Borrelmoment

Herinneringen delen in een ongedwongen sfeer met een goed glas wijn of bier en lekkere hapjes zoals minisandwiches, luxe amuses, fingerfood of bittergarnituur. Maak uw keuze en wij serveren het stijlvol voor u.

Image placeholder
Image placeholder

© intensuitvaarten.nl | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Privacyverklaring